Ajutor integrare, Comunitatea independenta, Permis auto, Test MPU

Viorica Robina este urmărită…

pe canalele de socializare! Mulți dintre voi mă cunosc. Unii mă cunosc ca și instructor auto și mă urmăresc pe gagina mea:

https://www.facebook.com/instructorAutoConsilierMPUGermania/

unde primesc informații utile despre permisul de conducere și legile traficului rutier din Germania. Sunt expert în acest domeniu de mai bine de 22 de ani.

Tot pe acestă pagină găsiți informații în legătură cu redobăndirea dreptului de condus pe teritoriul Germanie, informații despre testul care trebuie dat- testul medical psihologic pe scurt MPU.

Alții mă cunosc de pe pagina:

https://www.facebook.com/vioricarobinaimpreunazusammen/

cu care am format un grup de romăni și moldoveni, dornici de a învăța împreună limba germană, suntem peste 15500 deja. Te invităm și pe tine cu drag în mijlocul nostru, accesează link-ul https://www.facebook.com/groups/190408781446618/

Din 2019 am format Comunitatea Independeta, o comunitate plină de femei minunate, femei de succes în diferite domenii, fie în viața privată, fie în viața profesională. Ne-am cunoscut multe dintre noi aici, pe aceste canale de socializare, iar unele ne-am întălnit la evenimentul nostru din 2019- SUMMIT- POVESTEA TA ESTE POVESTEA NOASTRĂ!
Un eveniment nemaipomenit, plin de momente fericite, plin de emoții copleșitoare care ne-a arătat încăodată cătă nevoie este de noi, de foecare aici în această țară, de unirea noastră, de implicarea noastră în comunitate pentru o viață mai bună pentru fiecare dintre noi.
Următorul eveniment va avea loc pe data de 10.10.20, SUMMIT- TRĂIEȘTE-ȚI VISUL se va numi în acest an, unde ne vom întălni și vom transmite live evenimentul. Te invităm și pe tine! Fii cu noi dacă și tu îți trăiești visul și dorești să inspiri alți oameni prin ceea ce tu ai trăit și trăiești! Fi cu noi și dă-ne un exemplu prin ceea ce ești sau ai devenit în această țară, în Diaspora.
Pentru mai multe detalii scrie un Email la adresa: vr@vrf24.de .
Aici ne poți urmări activitatea pe pagina:

https://www.facebook.com/ComunitateaIndependentaFemeiDeSucces/

și în grupul:

https://www.facebook.com/groups/866329213552695/

Eu îmi trăiesc visul, iubesc ceea ce fac zilnic, ceea ce fac în fiecare oră a zilei, toate acestea vi le datorez vouă dragi romăni și moldoveni!
Numai datorită vouă, datorită încrederii voastre în mine am reușit să îmi trăiesc acest vis, visul independenței profesionale. Acesta este motivul din care eu am început să mă dezvolt și ca trainer și speaker pentru a vă oferii experiențele mele, pentru a împărtăși cu voi ceea ce mie mi-a adus acest succes, pentru a vă da și vouă inspirația de a vă trăi visul și departe de țarile voastre natale.
Începănd cu CAMPANIA – EDUCAȚIA FINANCIARĂ NE UNEȘTE apoi cu WORKSHOP-UL VALOARE – BANI – BELȘUG, eu doresc cu sistemul meu, metodele mele care mi-au adus succesul profesional să îi învăț și să îi susțin la aplicarea celor învățate, pe cei care doresc să crească profesional.

Pe site-ul meu
vioricarobina.com și pe canalul meu youtube
http://youtube.com/c/vioricarobina
gășiti toate informațiile despre activitățile mele, despre ceea ce ofer cu drag și cu o pasiune nemărginită.

Cu stimă și respect
Viorica Robina

Lasă un răspuns