Valoare-Bani-Belșug

de | nov. 13, 2019 | Comunitatea independenta | 0 comentarii

Învață să pui temelia unei vieți împlinite.


Cum?
Înscrie-te acum la seminarul online „Valoare, Bani, Belșug”!

  • Vrei să știi cum poți deveni cel mai bun (Nr.1) în domeniul tău de activitate, fără să ai concurență?
  • Vrei să știi cum funcționează marketing-ul care nu costă bani?
  • Vrei să știi cum îți poți forma propria marcă?
  • Vrei să știi cum TU te poți poziționa în fața clienților cu propria marcă?
  • Vrei să știi cum poți câștiga bani pentru tine și familia ta ajutând alți oameni să își rezolve problemele lor?

Vrei să știi cum te poți poziționa strategic pe piață ca vârful unei săgeți, un lucru care este absolut necesar în aceste timpuri, în acestă era digitală?
Aici ai un turbo pentru poziționarea ta:
Valoare+Bani=Belșug


Pentru acest succes pe care eu îl am acum, pentru ca eu să îmi găsesc locul meu/poziția mea pe piață, am urmat timp de doi ani – trei seminare pentru care am plătit în jur de 9000€.

Descoperă cum te poți poziționa în așa fel ca să îți mărești venitul!
Eu am început cu 40€ pe oră, acum sunt plătită cu 120€ pe oră. Și asta numai în numai doi ani!

În ziua de azi putem cu toții duce o viață împlinită. Trebuie să știm cât de important este să aducem valoare în viața noastră, dar și a comunității din care facem parte. Eu îți voi arăta acest lucru, pentru că am urmat acești pași și știu despre ce vorbesc.

Dar până să ajung aici, am învățat pe propria piele ce înseamnă să lucrezi zi și noapte pentru a putea câștiga bani, ca să te întreții pe tine și familia ta, ce înseamnă să nu ai bani în casă nici măcar pentru o pâine, să nu îți poți plăti chiria, să stai și să plângi neștiind încotro s-o iei. Știu ce înseamnă să nu îți poți plăti angajații. Știu ce înseamnă să ai conturile bancare închise și să nu poți scoate nici un ban. Eu am reușit să trec peste toate.

În acest seminar tu îți vei construi un fundament pentru succesul tău în viață, vei învăța strategii clare pe care le vei și aplica cu mine împreună, vei învăța să iei decizii.

Eu mă voi bucura să te văd la acest seminar, pentru că ne va aduce valoare reciprocă, ne va aduce împlinire reciprocă și vom cunoaște și petrece câteva ore din viața noastră împreună cu oameni de valoare.

Vei avea succese pe care le poți măsura, vei da mai multă valoare vieții tale și celor din jur, vei avea mai mult timp liber, mai mulți bani, vei trăi în belșug, belșug din toate punctele de vedere.
O viață de calitate!

Iar eu îți promit: acest seminar este cea mai bună investiție din viața ta în ce privește succesul în domeniul profesional și personal – dacă tu la sfârșitul seminarului vei spune că tot ce ai învățat și aplicat nu ți-a adus nici o valoare, că nu s-a schimbat nimic în bine atunci vei primi banii înapoi. Garantat.

Dacă această ofertă unică este interesantă pentru tine, mă poți contacta pentru mai multe detalii. Te rog, scrie-mi un mesaj în privat pe Facebook sau suna-mă la 01721411140.
Avem 10 locuri libere.

Te aștept cu drag, Viorica Robina-migranta independentă

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest