Respectă și vei fi respectat! Codul rutier german în limba română.

de | ian. 7, 2020 | Permis auto | 9 comentarii

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden


Cunoaște cele 53 de legi din codul rutier german. Dacă ai permis si călătorești pe drumurile publice germane trebuie să cunoști și să respecți aceste legi. Dacă dorești să dai de permisul auto aici în Germania trebuie să înveți și să le respecți!

În cursul online vei afla toate legile care au de-a face cu carnetul de șoferi în Germania. Există câteva legi care se diferă de codul rutier român și chiar câteva care la români nu există. Aici ai posibilitatea de al le cunoaște , în cursul online.
Succes și drumuri bune.

9 Comentarii

 1. Buna ziua . As dori și eu cartea in limba romană și un nume de aplicație unde pot face chestionare in limba romană care sunt valabile pt a putea optime permis in Germania va multumesc

  Răspuns
 2. Buna ziua asi vrea sa știu mai multe detalii despre codul rutier aici an germania și nu știu cum vreau sa dau pentru permis aici an germania de aia mă interesează

  Răspuns
 3. Am primit amendă pe Germania și sunt trecute niște coduri 210.7.027GuKG/,623.7.111FahrPersR/210.8.227.GuKG, nu știu ce înseamnă și unde să caut pe net să mă documentez. Mă poate ajuta cineva?

  Răspuns
 4. Buna seara

  Răspuns
 5. Buns ziua

  Răspuns
 6. As vrea sa ma documentez mai mult despre legislația rutieră aici in Germania

  Răspuns
 7. Vreau să citesc codul rutier tradus în limba română și nu am absolut nici-o posibilitate. De ce?

  Răspuns
 8. Sertatiana44gmail.com

  Răspuns
 9. Buna Ziua ! Am si eu o intrebare. Am o masina si as dori schimbarea culorii prin colantare , mentionez faptul ca masina este inscrisa in Germania si eu as dori sa-i schimb culoarea in romania . as dori sa stiu daca trebui sa merg la RAR IN Germania sa-i anunt ca vreau sa schimb culoarea .. Multumesc !

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest