Poate să-ți fie suspendat permisul auto din cauza consumului de medicamente?

de | iul. 30, 2019 | Test MPU | 0 comentarii

Din păcate da! Citiți povestea de mai jos a unui român care a trecut printr-o experiență pe cât de stresantă, pe atât de neplăcută!

“Bună ziua! Azi dimineață la ora 8:00, fiind în drum spre muncă, am fost oprit de poliția germană din Stuttgart. Imediat ce m-au stopat, m-au întrebat dacă am consumat droguri. Le-am spus că nu consum așa ceva, la care ei mi-au cerut să cobor pentru a-mi face un test de drog și alcool. Mi-a fost controlată și mașina, dar nu au găsit nimic. Menționez că nu am consumat în viața mea droguri și nici nu am fumat iarbă gen Marihuana sau de alta. Am fost verificat pe mâini, burtă și glezne dacă am înțepături… Politiștii m-au dezbrăcat în pielea goală pe stradă, lângă un tufiș… Mi-a fost așa de rușine!

La test a ieșit că am consumat droguri… Neavând nici o înțepătură și știind că nu am consumat nimic am cerut să fiu dus la spital pentru analize de sânge.

Tot atunci mi s-a luat permisul și mi s-a interzis să conduc 24 de ore.

Am sunat șeful și nu am mers la serviciu.

Am specificat că aseară m-a durut capul și am luat o pastilă de Fasconal. Per total, în ultimile zile mai multe pentru că m-a durut capul tare câteva zile.

Azi am citit prospectul și conține codeină… E posibil sa fie din cauza asta? Mâine dimineață sunt invitat la poliția din Stuttgart să mi se facă un nou test pentru a-mi da o dovada de condus că mi se va reține permisul două săptămâni până la finalul testului de sânge. Ce ar trebui să fac? Vă mulțumesc dacă m-ați putea ajuta! Aștept un răspuns de la dumnevoastră!”

L-am ajutat pe băiat, am vorbit cu polițistul care l-a oprit, am vorbit cu cei de la permise și le-am scris o scrisoare prin care am menționat că el a luat aceste medicamente.

Răspunsul de la biroul de permise a venit și ne-a spus că a avut noroc deoarece substanța interzisă din grupa OPIATELOR a fost găsită într-o cantitate mică și de această dată nu îi va face nimic, dar dacă va mai fi prins i se va cere testul MPU, deoarece nu are voie să conducă sub influența medicamentelor care conțin această substanță!

Toată povestea a durat două săptămâni de stres și de nervi!

Aveți grijă de voi, vă rog, în trafic! Din păcate, acestea sunt istorii reale, din care putem învăța fiecare dintre noi!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest