Ore de teorie online! Mi. 10:00-11:30 și Sa. 17:00-18:30  

O veste bună pentru mulți dintre voi.
Începând cu 21.2.21 deschidem școala de șoferi în Siegen.
Cei care doresc mai multe informații se pot înscrie în acest formular de contact și vor fi contactați de asistentele din birou.
Orele de teorie vor avea loc numai online miercurea și sâmbăta în limba română și germană.
Vă doresc tuturor mult succes.
Cu drag și respect pentru fiecare dintre voi,
Viorica Robina

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

PRIN CE ÎȚI ESTE UTIL ACEST GHID?

Citind acest ghid util tu te vei înțelege mai bine pe tine – corpul și gândurile tale și vei reuși să obții, fără frică, carnetul de șofer atât de mult dorit. Vei învăța multe metode de relaxare, de combatere a fricii, care te vor ajuta nu doar în procesul de obținere a permisului, cât și mai departe în viață. Acest ghid îți va ușura perioada în care vei face permisul auto, deoarece tu vei ști ce este important și care sunt pașii pe care îi poți face pentru a simplica acest proces de dezvoltare personală, ce îți va aduce o viață mai bună pentru tine și pentru familia ta. Tu ești o persoană minunată, o persoană care știe ce vrea de la viață și care reușește să își trăiască visul, să își ducă scopurile propuse spre îndeplinirea lor. Aceste informații utile trăite de mine și de alți elevi, le poți folosi pentru tine pentru a lăsa frica să aparțină trecutului. Când suntem cuprinși de frică noi nu mai gândim clar, ne comportăm de parcă am fi uitat totul, deci FRICA, spun oamenii de știință, ne face proști!

” ÎNVINGEREA FRICII ESTE ÎNCEPUTUL ÎNȚELEPCIUNII.”
B. RUSSELI

Lista cu cele 40 de greșeli 

Lista gratuită cu cele 40 de greșeli pentru care vă pică la examenul de oraș. În 5 cazuri nici măcar NU puteți să începeți examenul!