Test MPU

Pe tine ce te reține să începi procesul de redobândire a dreptului de condus pe teritoriul Germaniei?

Suspendarea dreptului de a conduce și redobândirea lui pe teritoriul Germaniei se arată a fi un proces dificil și plin de provocări. O spun nu eu, ci zecile de mesaje pe care le-am primit în acești cinci ani de când sunt consilier MPU de la persoane care au încercat să se pregătească de sine stătător, sau au avut un consilier dar nu au rezonat unul cu celălalt.

Nu spun nimic nou cu faptul că MPU are ca scop evaluarea aptitudinilor și comportamentului unei persoane în ceea ce privește conduita sa rutieră, evaluare care se face în situațiile când un șofer a pierdut dreptul de a conduce din diverse motive (acumularea celor 8 puncte, șofat sub influența alcoolului sau a drogurilor) etc.

Dar! Pentru a avea șanse maxime de succes în susținerea acestui test se cere o pregătire temeinică și o colaborare cot la cot cu consilierul, cel care te ajută în procesul de pregătire pentru examenul medical psihologic necesar în scopul redobândirii dreptului de a conduce pe teritoriul Germaniei.

Te numeri și tu printre cei care și-a pierdut dreptul de a conduce din diverse motive? Visezi să poți din nou conduce, pentru că asta înseamnă libertate și aspirații către un trai mai bun?

Este momentul să-ți vezi visul împlinit.

În calitate de consilier MPU sunt aici să te ajut ca să înțelegi logica și structura acestui test, să abordăm și să discutăm problemele care au dus la suspendarea dreptului de conducere și să te ajut să faci pași concreți pentru a-l redobândi.

Dacă vrei să te numeri și tu printre cei care redobândesc dreptul de a conduce pe teritoriul Germaniei (8 din 10 clienți au reușit din prima în urma consilierii cu mine a testului MPU) sună-mă la +49 (0)172 14 11 140 și hai să stabilim o oră de consiliere.

Related Posts

Lasă un răspuns