Nu te mai sabota! Puneți întrebarea magică…!

de | nov. 18, 2019 | Comunitatea independenta | 0 comentarii

Nu te mai sabota! La dracu cu amânarea!
Nu mai căuta scuze, pune-ți întrebarea magică…
!

Cum? Intră în comunitatea noastră INDEPENDENTA – o femeie în drum spre succes și împlinire și vei găsi femei care au trecut prin diferite faze ale propriului sabotaj, dar care astăzi au ceva de oferit – ție, mie, nouă…
Incredibil? Da este! Și asta ar trebui să te bucure!

Promisiunea mea este că dacă ai intrat în comunitatea INDEPENDENTA noi ne vom susține reciproc, vom crește împreună, vom învăța împreună, vom acționa împreună.

Pun pariu că în timp ce citești acest articol, ți-a trecut deja prin minte:
Nu sunt pregătită acum!” Ahh, draga mea, de-ai ști tu de câte ori aud eu asta când întreb o femeie din care cauză nu acționează, nu schimbă ceva!? Te înțeleg și pe tine. Știu cum e. E lipsă de curaj. Dar alăturându-te acestei comunități de femei de succes, femei care știu ce își doresc de la viață, citindu-le poveștile din care vei putea multe să înveți, înscriindu-te la cursurile oferite de ele, prinzi la curaj și te pregătești să obții abilitățile specifice atât în domeniul profesional cât și în cel privat.

Sau asta: „Nu am timp acum!” Poate ai dreptate. Dar, cu toții avem 24 de ore în zi. Dacă tu încă nu poți alege corect prioritățile, poate că locul tău nu este lângă noi?!

Apoi asta: „Nu cred că acum este momentul potrivit…” Și atunci intervine scuza: „dar nu cred că acum este momentul potrivit, sunt prinsă în alte treburi mai importante”. Știi când a fost momentul potrivit? Demult, dar pentru tine cel mai bun moment este astăzi, sau mai exact – acum. Nu mai pierde timpul, ia o hotărâre și începe.

Aa, tu ești aia care o să înceapă luna viitoare, sau chiar mâine, de mâine încep dieta, de mâine fac sport, mâine, mâine, mâine….eternul mâine! Pe dracu! O să amâni și mâine și o să continui să te minți la fel de frumos. Poate că pe moment e confortabilă amânarea, dar în timp te distruge: îți mănâncă rezultatele și stima de sine – mesajul implicit pe care ți-l transmiți, e clar: „nici măcar eu nu mă pot baza pe cuvântul meu”. Cam așa e cu scuzele astea, creierul nostru este un specialist bun în a găsi scuze, cică să ne apere. Să ne apere de cine draga mea? Îți spun eu: el nu ne apără! Nu! El ne sabotează. El încearcă să ne convingă că aceste scuze sunt reale.

Apoi întrebarea care mă dă gata: „Cât costă? Este gratis?” Nu, nu este gratis, chiar dacă unele au înțeles asta, tu vei plăti cu timpul tău, timp pe care îl vei petrece cu noi împreună învățând să dai valoare vieții tale și celor din jurul tău.

Draga mea învață să îți pui întrebarea magică. În loc de – „Cât costă? Ce folos îmi va aduce?
Accesează link-ul de mai jos și convinge-te singură!

https://www.facebook.com/groups/866329213552695/

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest