TESTUL MPU

Ce trebuie să știi pentru a reușii din prima testul MPU, un test pe care trebuie să îl treci pentru a reobține dreptul de condus pe teritoriul Germaniei. Află care sunt pașii pe care trebuie să îi faci, care sunt condițiile preliminare, care este logica și structura acestui test pentru a crește șansele de reușită, pentru a economisii bani și timp.

O pregătire bună a ajutat pe 7 din 10 clienți să reușească din prima. Fii și tu printre ei!

RECOMANDĂRI

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Cristinel a încălcat legea ca consecință i sa retras dreptul de a conduce pe teritoriul Germaniei. Pentru a recăpăta acest drept a trebuit să susțină testul MPU și să-l reușească. Cum a fost pentru el, vă poveștește în acest film. Manualul il gasiti aici: MANUAL MPU + CURS DE BAZĂ Ne puteti contacta la numarul de telefon +49 (0)172 14 11 140 sau aici CONTACT

 

Nou! MANUAL MPU (TIPĂRIT) + CURS DE BAZĂ MPU ONLINE

Trebuie să dai testul MPU și nu prea știi ce te așteaptă?
Vrei să cunoști structura acestui test și pașii corecți care trebuiesc urmați?
Atunci acest manual este cea mai bună sursă prin care poți afla aceste lucruri și nu numai.
Află logica testului, află unele dintre întrebările pe care âi le va pune psihologul ți medicul. Află care sunt testele de reacție și cum le poți exersa.
Află cum depui cererea pentru a recăpăta dreptul de condus înapoi.

În cursul online pe care îl vei primi împreună cu acest manual eu îți voi explica încă odată toți pașii care trebuiesc făcuți, îți voi da mai multe detalii.
Iar dacă mai ai întrebări cu drag ne mai poți contacta ți vom mai sta de vorbă 30 de minute pentrua putea lămuri ceea ce nu ai înțeles.

Coșul meu
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.