TESTUL MPU

Ce trebuie să știi pentru a reușii din prima testul MPU, un test pe care trebuie să îl treci pentru a reobține dreptul de condus pe teritoriul Germaniei. Află care sunt pașii pe care trebuie să îi faci, care sunt condițiile preliminare, care este logica și structura acestui test pentru a crește șansele de reușită, pentru a economisii bani și timp. O pregătire bună a ajutat pe 7 din 10 clienți să reușească din prima. Fii și tu printre ei!

NOU! WEBINAR TESTUL MPU!

Reușește ușor testul MPU și redobândește-ți mobilitatea de altă dată.

Pe final de an, în loc de bucuria sărbătorilor care se apropie, te simți trist și frustrat. Ai rămas fără dreptul de a conduce și deja ai simțit pe propria piele cum e… Ai renunțat la job, pentru a-ți găsi unul mai aproape de casă care, poate, e mai prost plătit, plus că ești nevoit să faci altceva decât ceea ce făceai anterior… Depinzi de transportul public sau cel al prietenilor pentru a rezolva diferite sarcini legate de familie (mersul la cumpărături, vizita la medic etc)… Nu mai ai libertatea de a călători atunci când dorești și către orice destinație…

Dar mai ales acum de sărbători, te simți cu mâinile legate…

Îți înțeleg starea și vreau să te ajut ca să-ți recapeți încrederea. Nu dispera. 2023 poate fi un an bun pentru tine dacă îți dorești asta și ești dispus să faci ceva în acest sens?

RECOMANDĂRI

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Cristinel a încălcat legea ca consecință i sa retras dreptul de a conduce pe teritoriul Germaniei. Pentru a recăpăta acest drept a trebuit să susțină testul MPU și să-l reușească. Cum a fost pentru el, vă povestește în acest film. Manualul îl găsiți aici: MANUAL MPU + CURS DE BAZĂ Ne puteți contacta la numărul de telefon +49 (0)172 14 11 140 sau aici CONTACT

 

MANUAL MPU (TIPĂRIT) + CURS DE BAZĂ MPU ONLINE

Trebuie să dai testul MPU și nu prea știi ce te așteaptă?
Vrei să cunoști structura acestui test și pașii corecți care trebuiesc urmați?
Atunci acest manual este cea mai bună sursă prin care poți afla aceste lucruri și nu numai.
Află logica testului, află unele dintre întrebările pe care âi le va pune psihologul ți medicul. Află care sunt testele de reacție și cum le poți exersa.
Află cum depui cererea pentru a recăpăta dreptul de condus înapoi.

În cursul online pe care îl vei primi împreună cu acest manual eu îți voi explica încă odată toți pașii care trebuiesc făcuți, îți voi da mai multe detalii.
Iar dacă mai ai întrebări cu drag ne mai poți contacta ți vom mai sta de vorbă 30 de minute pentrua putea lămuri ceea ce nu ai înțeles.

WhatsApp whatsapp
Phone phone
Email
chat
Coșul meu
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.