Învățăm limba germană împreună cu Viorica Robina

ăăÎn cei peste 32 de ani de trai în Germania primul și cel mai dur lucru de care m-am ciocnit chiar din primele zile a fost necunoașterea limbii germane, iar toate celelalte frustrări și eșecuri aveau o legătură nemijlocită cu acest lapsus al meu.

Azi am ajuns să cunosc limba lui Goethe, Kafka, Mozart, Bach și Beethoven la un nivel destul de avansat și continui să o învăț și să mă perfecționez în continuare. Visul meu cel mai mare, la ora actuală, este să împart cu voi tot ce am învățat în acești ani.

O fac absolut gratuit, în maniera mea – simplu, cu exerciții și explicații, după un sistem de studiu destul de accesibil pentru toată lumea. Lecțiile video gratuite pot fi vizionate deja pe canalul de youtube

https://www.youtube.com/c/VioricaRobina/

pe pagina de facebook Viorica Robina împreună învățăm limba germană

https://www.facebook.com/VioricaRobinaLimbaGermana

și pe acest site.

Cum?

Dă click și hai cu mine să-ți arăt!
Nu ai nimic de pierdut. Descarcă gratuit 27 de pagini din noul manual de limbă germană conceput din experiența de 32 de ani aici în Germania.
Află cum am învățat eu această limbă ușor și repede cu rezultate enorme:
În numai 4 ani am absolvit cursul de germană, o calificare de manager în vânzări, permisul auto și multe altele. Toate le-am reușit în limba germană pe lângă educarea și creșterea celor doi copilași ai mei.
Ce te împiedică pe tine să înveți această limbă?
Orice ar fi, ai încredere și dă un click aici.

WhatsApp whatsapp
Phone phone
Email
chat
Coșul meu
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.