Întrebări Frecvente

Am adunat peste 40 de greșeli, cele mai frecvente, pentru care poate să vă pice la examenul de oraș. Priviți cele trei video-uri pentru a vă informa și pentru a le evita, dacă vă doriți permisul categoria B din prima.

Video 1: https://www.youtube.com/watch?v=6NP2GmDshLo&t=633s

Video 2: https://www.youtube.com/watch?v=VAWn-mWycaY

Video 3: https://www.youtube.com/watch?v=R1a6bZvbh5k&t=9s.

Cele mai frecvente întrebări pe care le primesc elevii, în timpul examenului de oraș le puteți găsi adunate în acest video. Intrați pe acest link pentru a vă informa:

https://www.youtube.com/watch?v=ZA_VsdLu8S8.

Examenul de oraș se susține cu un examinator (angajat de la TÜV sau Dekra) care stă mereu în spate și nu cu un polițist. Examinatorul este cel care vă spune ce urmează să faceți și care, la final, ia decizia dacă ați reușit sau nu examenul. Alături se află instructorul dvs care este gata să intervină în caz de necesitate.

Pietonii pot fi amendați, iar unii dintre ei pot primi chiar și puncte în Flensburg. Mai multe detalii la acest subiect puteți citi pe acest link

https://vioricarobina.com/amenzi-si-puncte-in-flensburg-pentru-pietoni-bine-de-stiut-care-sunt-riscurile/

Cos cumparaturi
Sign in
Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord.