Cursul în conformitate cu § 70 FeV

de | nov. 12, 2019 | Permis auto | 0 comentarii

Reconstruirea(Die Nachschulung), de asemenea, în conformitate cu § 70 FeV menționat(auch Kurs gemäß § 70 nach FeV genannt), este un curs, care este recomandat, în cazul în care rezultatul MPU nu este suficient de clar.
După terminarea cu succes a cursului conform § 70 FeV, șoferul primește în mod obișnuit permisul de conducere înapoi, fără a fi nevoie să repete MPU.

Cine după ce a participat la un examen medical-psihologic (MPU) din cauza alcoolului și nu are nici un rezultat pozitiv sau negativ poate primi o recomandare pentru un curs post-instruire în psihologia traficului (în conformitate cu § 70 FeV).

În acest caz, el are ocazia să facă acest curs   sau să repete testul MPU. Participarea este posibilă numai dacă șoferul a primit o recomandare.
După ce ați primit rezultatul de la institutul unde ați dat testul MPU, mergeți cu rezultatul la biroul de permise , arătați rezultatul și ei vă recomanda un institut sau vă dă voie să faceți un asemenea curs.

În conformitate cu aceasta, numai cei care sunt deja în cale să demonstreze cunoștințe, dar care încă au îndoieli cu privire la comportamentul lor viitor în traficul rutier, li se permite să parcurgă cursul conform § 70 FeV.
În conformitate cu § 70 FeV, acest comportament de îmbunătățire trebuie să fie consolidat.

Acest cursconform § 70FeV după MPU nu este foarte potrivit pentru persoanele care sunt încă foarte dependente de alcool. Același lucru este valabil și pentru șoferii cu probleme de droguri actuale. Pentru a fi admiși la curs în conformitate cu § 70 FeV, infractorii din trafic trebuie să se abțină complet de la consumul.

După recomandare, el are șase luni de participare. În caz contrar, rezultatul testului MPU se dovedește a fi negativ și trebuie să îl dea din nou. După un curs pozitiv în conformitate cu § 70 FeV, își primește înapoi licența de condus.

Un curs poate costa 400€, aici depinde de regiune și de instituția care oferă cursul.

Care sunt conținutul cursului?


În cadrul cursului conform § 70 FeV, un psiholog calificat și cu experiență în trafic(ein qualifizierter und erfahrener Verkehrspsychologe)  va vorbi pe larg cu șoferul despre comportamentul său. Reconstrucția MPU va avea loc în ședințe de grup, fiind înregistrate reguli de conduită comune. Ar trebui să fie aproximativ patru ședințe în trei săptămâni. În general, recalificarea durează 12 până la 20 de ore. Cursul conform § 70 FeV are următoarele obiective:

Se discută
-cauza încălcării traficului. Cea mai frecventă cauză este alcoolul.

-elaborarea strategiilor comportamentale în traficul rutier.

-dezvoltarea unor tactici care împiedică o recidivă în obiceiurile vechi.

Se face schimb de experiențe cu alți participanți.

Dacă probantul lipsește fără scuză la un curs conform § 70 FeV, el trebuie să solicite din nou cursul post-instruire după MPU și să participe la acesta, pentru a recâștiga permisul de conducere. Cu toate acestea, în cazul unei absențe scuzate, furnizorii oferă adesea un curs gratuit. Dacă participantul intră în curs sub influența intoxicanților, acesta va fi exclus din curs.

Unde se poate face cursul?
De exemplu:
DEKRA,TÜV, AFN, IMPULS, TÜV SÜD, TÜV NORD,

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu