Test MPU

Tot ce trebuie să știi despre droguri, mai ales dacă le consumi și urci la volan

În procesul de lucru cu clienții pe partea de consiliere MPU și redobândire a dreptului de condus pe teritoriul Germaniei am cunoscut cazuri și cazuri: consumatori frecvenți de marijuană, consumatori ocazionali de cocaină, teribiliști care combinau alcoolul cu drogurile și apoi urcau la volan etc., etc.

Chiar dacă nu sunt consumate înainte de a urca la volan (adică în ziua respectivă), în cazul unei analize de urină, se poate depista dacă s-a consumat orice din categoria asta – alcool, amfetamine, buprenorfină, canabis, cocaină, diazepam, heroină etc.

Despre ce este acest articol? Despre faptul că drogurile produc efecte fizice și psihice similare sau diferite, iar eliminarea lor din organism este influențată de metabolism, masă corporală, hidratare și frecvența utilizării.

Testele de detectare a drogurilor!

Mulți dintre clienții mei se miră când le spun că drogurile pot fi depistate nu doar prin analiza de sânge sau urină, ci și prin probe de păr și salivă.

BINE DE ȘTIUT!
Chiar dacă testele de urină detectează metaboliți ai drogurilor și pot identifica substanțe pentru diferite perioade, testele bazate pe păr sunt mai eficiente și pot detecta urme de droguri, inclusiv alcool și morfină, timp de până la 90 de zile.

Tot din aceeași categorie!
Droguri precum LSD, morfina, heroina, amfetaminele pot fi detectate în sânge pentru perioade scurte, iar în urină de la câteva zile până la câteva câteva săptămâni.

Cocaina poate fi detectată în urină timp de 2-4 zile, dar poate rămâne în organism până la 14 zile în cazul consumului frecvent.

MDMA (Ecstasy) poate fi detectat în fluidele corporale până la 1-3 zile, iar în unele cazuri chiar mai mult. Este depozitat în firele de păr pentru câteva luni.

Marijuana poate fi detectată în fluidele corporale până la 1-30 de zile, iar în păr chiar și câteva luni.

Dacă e să fac o scurtă trecere în revistă – perioadele când se poate depista ce și cât s-a consumat sunt:

  • alcool 12-24 ore
  • amfetamine 2-3 zile
  • buprenorfină 2-3 zile
  • canabis, iarbă 2-7 zile până la o lună, în cazul celor ce consumă regulat
  • cocaină 12 ore – 2- 4 zile
  • diazepam 1-2 zile
  • ecstasy 2-4 zile
  • heroină 1-2 zile

Eliminarea drogurilor

Timpul de eliminare a drogurilor variază în funcție de doză, puritate, utilizare și factori individuali. Nu există modalități de a accelera eliminarea drogurilor din organism, iar consumul excesiv de apă în loc să elimine drogurile poate deveni chiar periculos.

În cei cinci ani de când consiliez persoane ce au nevoie de redobândirea dreptului de condus pe teritoriul Germaniei, am acumulat experiență în procesul de abordare personală și expertiză privind consumul de substanțe interzise și impactul lor asupra fiecărui organism în parte.

Vă invit pe acest link pentru a afla mai în detaliu ce presupune testul MPU, care sunt șansele de reușită ce spun clienții noștri despre noi.
https://vioricarobina.com/mpu/

Pentru mai multe detalii, sunt disponibilă telefonic la +49 (0)172 14 11 140.

Related Posts

Lasă un răspuns