Permis auto

Ce se schimbă în legislația rutieră germană de mâine, 28.04.20

Catalogul amenzilor 2020: noi reglementări privind traficul rutier


Începând cu 28 aprilie, va trebui să plătiți o amendă de
-55 în loc de 35 de euro dacă parcați în mod ilegal mașina într-un loc de parcare pentru persoane cu handicap.
-55 de euro dacă parcațo o mașină cu motor pe benzină într-o parcare pentru mașinile electrice.
-35 de euro dacă parcați pe carosabil într0un loc cu vizibilitate redusă, curbă.
-100 de euro dacă se parchează pe drumurile și traseele pentru biciclete, precum și oprirea neautorizată pe benzi de protecție În -80 de euro dacă un șofer parchează în al doilea rând, de exemplu, și împiedică alți participanți la trafic.
Pentru încălcările deosebit de grave, șoferul primește un punct în Flensburg.

Pista de urgență Rettungsgasse
-Cei care le folosesc ilegal sau deloc, vor fi amendați între 200 și 320 de euro în viitor – interdicția de a conduce o lună și două puncte
-Dacă virați greșit sau vă încălcați datoria de îngrijire atunci când urcați în mașină sau coborâți plătiți acum dublu – amenda depinde de gravitatea infracțiunii, dar este de cel puțin 20 de euro.
-dacă conduci prea repede 21 de kilometri pe oră (km / h) în zona de 30 km / h, câștigi interdicția de a conduce o lună, plătești 80 de euro și primești două puncte.
-oricine provoacă zgomot inutil, îi enervează pe semenii săi cu gaze de evacuare evitabile sau îi conduce înapoi și înapoi inutil va fi curând pedepsit de executiv cu o amendă de până la 100 de euro.

Ciclistii sunt, de asemenea, protejati de noua lege:
-vehiculele cu o greutate mai mare de 3,5 tone trebuie în localitate să vireze cu viteză la pas (Schrittgeschwindigkeit-4-7km/h)
-În plus, bicicliștii pot pedala unul pelângă altul.
-Șoferii care depășesc bicicliștii în afara orașului trebuie să țină o distanță de 2 metri (m), cel puțin 1,5 m în oraș.
Legea introduce, de asemenea, un indicator cuo săgeată verde doar pentru bicicliști și zone de biciclete. În aceste zone, bicicliștilor și vehiculelor electrice mici au voie să conducă maxim 30 km / h –

Lasă un răspuns