Permis auto

Parcarea! Eu am găsit o soluție pentru această problemă. Dar voi?

Găsirea unui loc de parcare a fost și rămâne a fi durerea de cap a celor cu permis auto, a multor șoferi! Câți dintre voi ați făcut calea întoarsă, sau ați renunțat la anumite evenimente anume din acest motiv? Nu știu cum voi, dar eu am pățit-o!  Însă de mai bine de un an am găsit soluția salvatoare și am zis să o împart cu voi, așa un sfat de la un instructor auto. Este vorba de ParkNow, cu ajutorul căreia economisesc bani și nervi în procesul de parcare!

Ce este asta?

O aplicație minunată cu ajutorul căreia pot fi găsite cu ușurință locuri de parcare disponibile în zonă sau în apropiere.  

Taxele de parcare variază în funcție de tarifele de parcare aplicabile ale municipalității respective (loc de parcare public) sau de garajul de parcare. În funcție de pachetul PARK NOW pe care l-ați ales, o taxă de serviciu de 0,25 EUR pe operațiune de parcare sau o taxă de bază lunară de 2,99 EUR va fi percepută ca tarif forfetar.

Plata se face fără numerar în orice moment. În plus, puteți începe și încheia procesul de parcare în spațiul de parcare public cu un singur buton.

Cum puteți beneficia de acest serviciu?

Simplu. Rapid. În trei pași

Descărcați aplicația gratuită și înregistrați-vă.

Aplicația PARK NOW este disponibilă ca versiune gratuită pentru iOS și Android pentru descărcare din App Store. Înregistrarea este gratuită și ușor de utilizat.

Parcați fără stres.

Opțiunile de parcare pe marginea drumului și în garajul de parcare, inclusiv informații detaliate privind tarifele, sunt afișate în aplicație. Procesul de parcare de pe marginea drumului poate fi pornit și oprit cu un singur click. Procesul de parcare începe și se încheie automat odată cu intrarea și ieșirea din parcare.

Plătiți fără numerar.

Plata se face ușor și automat la sfârșitul lunii – în funcție de metoda de plată preferată prin PayPal, debit direct, card de credit sau factură pentru telefonul mobil.

Nu plătiți niciodată prea mult pentru parcare.  Personal am achitat chiar și 18 Cenți pentru parcare.

Parcați fără numerar, fără bilete și fără stres, cu PARCUL ACUM – pe marginea drumului și în garajul parcării. Nu este nevoie să mergeți la la mașină de bilete. Procesul de parcare este început și oprit digital folosind aplicația.

Această aplicație, mă salvează inclusiv de stresul de a face coadă în procesul de achitare, nu stau cu ochii pe ceas pe motiv că îmi expiră timpul, nu achit mai mult decât parchez.
Deci dragi șoferi, ca instructor auto vă recomand această aplicație.
Cu mult drag și drumuribune, Viorica robina

Aplicația este valabilă pentru toată Germania. Câți dintre voi o folosesc deja? Ce părere aveți? Cu ce mai puteți completa informația oferită de mine?

Lasă un răspuns