Actualul catalog cu amenzile pentru depășirea vitezei în Germania

de | mart. 12, 2020 | Permis auto | 13 comentarii

Pe 16 aprilie 2021, a fost elaborată o corecție a amendamentului StVO cu noi amenzi din partea guvernelor federale și de stat care încă nu sunt valabile în prezent.
De aceea aici le veți găsi pe cele actuale.

Acestea sunt cele actuale, pentru eventuale greseli nu sunt raspunzatoare.

13 Comentarii

 1. Bună ziua!
  Am 3 Amenzi cu LKW întro lună, una depașire cu 20km/h și cu telefonul la ureche și două cu 19 toate 3 la națională undei 60km/h, îmi puteți spune vă rog ce pățesc și ce recomandare îmi puteți da?

 2. Am avut 68 la ora pe limită de 30 la.ora, cu un bliț amplasat într-o mașină mică, daca min Am.mai depășit anul asta viteza cu peste 26 la oră tot mi se suspendă sau doar plătesc amendă?

  • Amendă! Dacă se deține și carnet – se poate „răspunde” și cu carnetul. Dacă nu se deține – amendă și atunci când își dorește să-și facă carnetul – se face testul mpu înainte.

 3. Bună ziua! Vă rog mult dacă puteți să mă ajutați cu o informație: fiica mea în vârstă de 18 ani cu permis de conducere categoria B de doar 2 săptămâni a luat un radar in localitate cu 72 km/oră. Care sunt consecințele? Mulțumesc frumos!

 4. Buna zora. Va deranjez cu o intrebare. Soțul meu lucrează ca șofer pe un microbuz. Și a trecut pe culoarea roșie. Cât timp i se va lua carnetul și ce amenda va plăti ? Va multumesc

 5. Cu permis de conducere categoria B ce fel de motociclete , triciclete sau ATV-URI pot conduce?
  Ma interesează capacitățile cilindrice pe care le pot conduce cu vehiculele menționate mai sus
  Mulțumesc anticipat !

 6. BUNA ZIUA Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca sa conduc in GERMANIA un motor sau un scuter de 125 cm cubi daca am permis profesionist cu toate categoriile de la AM C E D ,dar nu am A pe permis, si am schimbat permisul din Romana in Germana ,si o vechime de 10 anii

Înaintează un Comentariu

WhatsApp whatsapp
Phone phone
Email
chat
Coșul meu
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.