Permis anulat! Trimis în România!

de | iul. 3, 2019 | Permis auto | 0 comentarii

Permis anulat! Trimis in Romania!
Postarea unei doamne:
“Mamici poate a-ti fost in situatia aceasta.Unei prietene de curand politia din Germania i.au luat permisul din motivul ca a obtinut permisul avand ameldung in Germania ,ceea ce este si legal.La ce se poate astepta,permisul i l-au trimis in Romania,inca nu stie data in care poate sa il ridice.Intrebarea este oare mai poate sa conduca in Romania sau nici politia Romana nu il mai inapoiaza?A-ti trecut printr-un caz asemanator?
O seara frumoasa tuturor!”

Raspunsul meu:
Raspuns la intrebarea din postare: 
Au fost cazuri care au apelat la mine care au fost in situatii asemanatoare. Aici depinde de landul in care locuiesti. Dar aproape toti fac cam asa: Primi data cand mergi la ei sa ii intrebi daca poti conduce cu acest permis in Germania ei baga datele tale in computer si te cauta in baza de date in KBA-Kraftfahrtbundesamt. Ei trimit o intrebare la cei din Bucuresti de la carnete. Acolo se verifica cazul tau si daca nu ai respectat legea-185 de zile consecutiv intr-un an, ei le trimit nemtilor acesta informatie ca permisul nu este valabil, si le cer sa le trimita permisul in tara sa il anuleze. Aceasta persoana are de lucru cu cei din Romania! 
Daca a fost prinsa in trafic cu acest permis si din aceasta cauza a fost verificata , atunci va fi si aici judecata, va primi o amenda, o perioada de suspendare in care nu are voie sa depuna acte de permis. In momentul cand va depune cererea pentru a face permis , va trebui sa faca testul MPU. Cu acestea se confrunta acum Multi clienti de ai mei. Va rog aveti grija, drum bun.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

WhatsApp whatsapp
Phone phone
Email
chat
Coșul meu
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.